Rik Meijer

Sinds augustus 2012 ben ik predikant, eerst van de  gemeenten in Nieuw-Lekkerland en Alblasserdam apart, maar vanaf 1 januari 2020 van de samengevoegde gemeente Alblasserdam – Nieuw-Lekkerland.

Samen met mijn vrouw Elly en onze zoons Elian en Lody en dochter Amber wonen we in Kinderdijk, we kijken uit op de wereldberoemde molens. Dat was  even wennen, want hiervoor woonden we nog in hartje Rotterdam. Maar nu hebben we onze draai gevonden. Wat een prachtige natuur heb je hier en een gemoedelijke sfeer! Niet een tram voor je deur, maar wel een bakker die aanbelt met de vraag of je nog brood nodig hebt.

Eén van de mooie dingen van God vind ik dat Hij zoveel verschillende mensen heeft gemaakt. Ieder mens is uniek. Wat zijn er een hoop verschillende culturen in de wereld. Ik ben nieuwsgierig hoe mensen in het leven staan. Als predikant bevraag ik en moedig ik mensen aan om hun weg met God te gaan, zowel in de hoogtepunten van het leven als in alle vragen, twijfels en verdriet. Ik zie het als mijn taak en roeping om vanuit de bijbel te laten zien dat we in Jezus Christus met God zelf te maken hebben en dat door Zijn sterven en opstaan ons het leven gegeven wordt.

 

Mocht u of jij contact met me willen opnemen, bel of mail me dan gerust.

ds. Rik Meijer
078-6912127
dcmeijer@gkv.nl

 

 

Mededeling:
Onze predikant ds Rik Meijer heeft het beroep dat op hem is uitgebracht door de GKv Hardenberg-Baalderveld-Zuid aangenomen.
Zondag 19 juli heeft hij in een kerkdienst afscheid genomen van onze gemeente.