Activiteiten

In de periode van het gemeenteproject worden er ook een aantal activiteiten gehouden om in een ontspannen sfeer de onderlinge band te onderhouden.

Op zaterdag 7 september organiseren we voor de gemeentedag

“De Wedloop Alblasserdam / Nieuw-Lekkerland”

Samen met een groep ga je de natuur in en een wandeling van ongeveer 15 km lopen. Voor de goede orde, dit is niet 15 kilometer in één keer. Je loopt een stuk, praat met elkaar, leert elkaar op een andere manier kennen en er zijn leuke opdrachten onderweg.

Voor kinderen is er na de lunch een apart programma. De kinderen lopen dus het eerste deel van de dag mee. Dit wordt georganiseerd op onze gemeentedag.

Op de route zijn er verschillende uitdagende, actieve en geestelijke opdrachten waarbij je van God en elkaar zult leren!
We sluiten de dag af met een gezellige maaltijd bij familie van Bruggen.
Hierbij nodigen we U en jou van harte uit om mee te gaan met de Wedloop.

Heeft u zich nog niet ingeschreven voor de dag of voor de maaltijd? Doe dit dan via http://dewedloopridderkerk.nl/de-wedloop-alblasserdamnieuw-lekkerland/

Aanmelden kan ook via onderstaand mailadres.

Heeft u vragen mail naar: arne@dewedloopridderkerk.nl

Loop je niet mee met de Wedloop dan ben je wel van harte welkom bij de maaltijd! Ook kinderen zijn daar van harte welkom. Aanmelden via de website.

Details:
Zaterdag 7 september
Om 10:00 uur verzamelen bij de Hoeksteen in Nieuw-Lekkerland
Wandeling van max. 15km
Als afsluiting een gezamenlijke maaltijd om ca. 17.30 uur, in de loods van de Zevensprong aan de Planetenlaan 81 te Nw-Lekkerland

We kijken uit naar uw en jouw aanmelding!

Namens de organisatie:
Arne Wittekoek

Deze dag wordt mede georganiseerd door de evenementencommissie.

Op zaterdag 21 september gaan we samen varen op de Alblas met patat na afloop.

Wilt u/jij meevaren geef dit dan UITERLIJK 9 september (=verlengd!) op bij:
Liesbeth Lameris – fam.gt.lameris@gmail.com
Liesbeth Tijssen –  p.tijssen4@kpnplanet.nl

Op vrijdag 4 oktober een “dubbelslag”

In combinatie met de High Tea, Wine & beer (zie hier boven) wordt ook een muzikale jam sessie (= een min of meer spontane, onvoorbereide vorm van muzikaal samenspel) gehouden.
Er waren meerdere mensen die dit aan hadden gevinkt als leuke activiteit op het bord in de kerk.

Als je het leuk vindt om met elkaar muziek te maken op deze avond mag je je daarvoor opgeven bij: Dick de Wit. Email: d.j.de.wit@ziggo.nl

Iedereen mag zich opgeven.
Voel je vrij en laat je van je muzikaalste kant zien!