PinksterPad wandeling 2019

Nieuw-Lekkerland.

Op Tweede Pinksterdag – 10 juni 2019 – organiseert KEERPUNT voor de derde keer
een wandeling voor jong en oud.

Deelname is gratis en opgeven niet nodig.

Een wandeling, naar keuze, van 6 of 12 kilometer.
Met interessante tussenstops, een sportieve activiteit voor iedereen!
De routes voeren door het dorp en langs de molens.

Op rustpunten wordt koffie, thee of een versnapering verstrekt.

Op Tweede Pinksterdag 2019 hopen we als Keerpunt voor de derde keer deze wandeltocht te gaan houden in de prachtige omgeving van Nieuw-Lekkerland.

Er zijn 2 routes gemaakt, de korte route blijft binnen het dorp, in de langere route zien we alle molens van Kinderdijk. We hopen met diverse, kleine activiteiten een beeld te geven van de deelnemende kerkelijke gemeenten en daarnaast ook openheid en gastvrijheid te tonen. Zo zijn verschillende kerkgebouwen rustpunten op de routes, waar u een kop koffie of een versnapering kunt krijgen en bijvoorbeeld naar een muziekstuk kunt luisteren , een expositie kunt bekijken of vragen kunt stellen (een goed gesprek kunt voeren) over hetgeen u onderweg gezien hebt.

Begin- en eindpunt van de tocht zal dit jaar zijn in de Ontmoetingskerk.

Ingang via pad naast Dorpslaan 5.

Vanaf 12:30 is de kerk open. Om 13:00 uur wordt u welkom geheten.

Opgeven is niet nodig, iedereen is welkom. Hebt u de datum al in uw agenda gezet?

We hopen u alvast een beetje enthousiast gemaakt te hebben en zien u graag op maandag 10 juni!