Missionwerk meemaken in India

Ga mee op reis!

Wil jij met jongeren uit jouw gemeente het mission-werk van dichtbij zien en geloof delen wereldwijd zélf ervaren? Of zijn jullie nieuwsgierig naar jullie verre naasten? Bezoek samen met jongeren uit de regio een project!

We willen graag in de zomer van 2020 met een groep jongeren (16+) uit de regio (van Nieuw-Lekkerland tot Leerdam) twee weken naar India afreizen om dit prachtige land te zien, maar ook om christenjongeren te ontmoeten en te zien en beleven hoe hun leven eruit ziet en hoe zij hun geloof delen.

Voordat we af zullen reizen zullen we samen de reis voorbereiden, acties ondernemen om deze te financieren en samen toeleven naar deze bijzondere belevenis.

Wil jij ook mee of wil je eerst meer weten? Stuur een mail naar: communicatie@indiamission.nl. Bij voldoende aanmeldingen organiseren we binnenkort een informatiebijeenkomst.