Week van Gebed 2018

‘Recht door zee’ is het thema voor de Week van Gebed voor de eenheid van christenen.

De jaarlijkse gebedsweek vindt in 2018 plaats van 21 tot en met 28 januari.

Het thema haakt aan op het danklied van Mozes en Mirjam uit het Bijbelboek Exodus, en is afkomstig uit het Caribisch gebied.
De Week van Gebed wordt georganiseerd door de Raad van Kerken en MissieNederland.

“Het verhaal over de bevrijding van het volk van God, is zeer aansprekend voor de Caribische christenen. Gods rechterhand leidde het volk Israël recht door zee. Daarmee deed God het volk recht, dat jarenlang onderdrukt was door de Egyptenaren.
Tegenwoordig zien de Caribische christenen uit veel verschillende tradities de hand van God actief in het beëindigen van de slavernij.”

Bijeenkomsten in ALBLASSERDAM
Maandag    22 januari  Jozua, Amperestraat 4
Dinsdag      23 januari  De Levensbron, Prinses Julianahof 1
Woensdag  24 januari  Elthetokerk, Blokweerweg 22
Donderdag 25 januari  Ontmoetingskerk, Blokweerweg 75
Vrijdag        26 januari  Grote Kerk, Cortgene 8 – aansluitend bijbelquiz van NBG in gebouw De Damsteen
Zaterdag     27 januari  Ichtuskerk, Scheldeplein 2

Bijeenkomsten in NIEUW-LEKKERLAND
Maandag    22 januari  Gereformeerde Ontmoetingskerk
Dinsdag      23 januari  Hervormde Gemeente “Maranatha”
Woensdag  24 januari  Geref. Kerk vrijgemaakt “De Hoeksteen”
Donderdag 25 januari  Vrije Baptistengemeente – in Maranathakerk
Zaterdag     27 januari  Hervormde Gemeente “Rehoboth”

Alle avonden beginnen om 19.30 uur en duren ca. één uur.

Terugkijken naar de avond in Nieuw-Lekkerland – “De Hoeksteen” –  klik: https://www.facebook.com/pg/keerpuntnieuwlekkerland/photos/?tab=album&album_id=1678284642247384