Kerstwandeling Alblasserdam

In de avond van zaterdag 23 december wordt door de gezamenlijke kerken in Alblasserdam een nieuwe activiteit uitgevoerd.

Het is een wandeling langs een lichtjesroute waarin de kerstgeschiedenis wordt weergegeven.

Hoe zat dat ook al weer met kerst?
Op zaterdag 23 december organiseren verschillende kerken het evenement: Alblasserdam op weg naar Kerst.
Iedereen is van harte welkom om mee te wandelen door het verhaal van de langverwachte Koning. Een tocht waarbij steeds meer van het verhaal zichtbaar wordt. Een reis langs de hoofdpersonen uit dit verhaal van lang geleden.

Ga je mee op ontdekkingsreis?
Kom je net als Jozef en Maria ‘inschrijven’ voor de wandeltocht op het Raadhuisplein in Alblasserdam tussen 18.00 – 20.00 uur! Ook soldaten van de keizer, oosterse mannen en sjofele herders zijn op zoek naar het kind. Ze vertellen er graag over.

Terug op het Raadhuisplein is er voor iedereen een warm drankje en live Kerstmuziek door de band Thirsty (een plaatselijke band) die verschillende Kerstliederen zal zingen. Zing en luister mee naar de klassiekers en recente Kerstnummers.

De wijk Alblasserdam van onze gemeente doet daarin mee in samenwerking met de plaatselijke Christelijke Gereformeerde Kerk in de vorm van een zanggroepje langs de route, op de plek waar wordt verteld hoe de engelen bij de herders kwamen en het ´Ere zij God´ zongen.

Wie hieraan mee wil doen kan zich opgeven bij Ronald Los.