Gemeentedag 2016

Dit jaar hebben we onze jaarlijkse gemeentedag gehouden op 1 oktober 2016 in plaats van begin september. Dit om zo meerdere gemeenteleden de gelegenheid te geven hier aan deel te kunnen nemen.Dit latere tijdstip bepaalde wel de locatie waar de gemeentedag werd gehouden, over het algemeen is de weersverwachting in oktober minder dan in begin september.
Besloten werd het te houden aan de Planetenlaan 81 in Nieuw-Lekkerland, in het automuseum van de familie van Bruggen. Voldoende ruimte om buiten te spelen als het kan maar ook binnen als het regent.
De evenementencommissie van Nieuw-Lekkerland was aan de beurt om deze gezamenlijke dag te organiseren. Dit jaar geen spelletjes, maar twee workshops: een houten bord verven en daarop een mooie/leuke tekst schilderen of een herfstwindlicht maken (glazen pot beplakken met herfstbladeren. De middag werd afgesloten met een gezamenlijke barbecue.

De foto’s geven een impressie van deze dag.