Wijk Nieuw-Lekkerland

Op deze pagina willen wij u kennis laten maken met onze wijk in Nieuw-Lekkerland (gemeente Molenwaard).

Wij zijn een kleine kerk in ons dorp, het ledental schommelt zo rond de 100 leden.

In september 2016 zijn wij een federatieve samenwerking aangegaan met onze buurgemeente Alblasserdam. Sinds 1945 (vrijmaking) is er al samengewerkt met Alblasserdam, maar nu hebben we één kerkenraad, één diaconie en twee wijken.
Wij vinden het belangrijk ook in Nieuw-Lekkerland preeklocatie te hebben en in ons dorp een kerk te zijn waarin de blijde boodschap van onze redder Jezus Christus centraal staat. Door onze gezamenlijke verbondenheid aan Hem voelen we ons ook onderling sterk verbonden.

Graag willen we anderen ook laten delen in de redding die Christus biedt.

Onze wijk komt op zondag tweemaal samen voor de erediensten.

Als regel is dat op de volgende tijden:

• ochtenddienst – 9.00 of 10.45 uur – wisseling per 3 of 6 maanden
  • middagdienst – 16.30 uur – de middagdiensten worden gecombineerd met Alblasserdam en afwisselend gehouden in Alblasserdam of Nieuw-Lekkerland
  •  tijdens vakantieperiode juli/aug  –  gecombineerde diensten: ’s ochtends te Alblasserdam en ’s middags te Nieuw-Lekkerland

Ook op christelijke feestdagen komen wij als gemeente samen.

Voor actuele tijden en plaatsen zie onder kerkdiensten

Plaatsen van samenkomst:

Ochtenddiensten (als regel): in Nieuw-Lekkerland

Kerkgebouw “De Hoeksteen” in Nieuw-Lekkerland
Vonckstraat 13

Middagdiensten afwisselend in Nieuw-Lekkerland of in Alblasserdam

Kerkgebouw “De Levensbron” in Alblasserdam

Prinses Julianahof 1 (hoek Plantageweg/Randweg)